Tuotteet ja palvelut ammattilaisille

Ammattitaidolla tehty ruoka maistuu aidosti hyvältä. Huolella valikoidut raaka-aineet sekä tarkka reseptiikka ovat kaiken toimintamme kulmakiviä. Keittiössämme alusta asti itse valmistamissamme keitto- ja kastikepohjissa maistuvat tunnistettavat, välillä uudetkin, mutta ennen kaikkea aidot maut.

Food Service & Horeca -palvelut

Etunamme on oma herkkukeittiömme, jossa kokit ja keittiömestarit valmistavat suussasulavia makuelämyksiä asiakkaidemme tarpeisiin. Tuoreet ensiluokkaiset raaka-aineet, aidot maut ja asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ovat kaiken tekemisemme perusta. Teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä tarjotaksemme parhaita mahdollisia tuotteita ja makuja.

Valikoimista löydät suosituimmat kalatuotteet; kalapakasteet ja silakkapihvit. Lisäksi vuonna 2018 toimme markkinoille keittiömestarimme kehittämän Grilled-ruokapakastesarjan, johon on valikoitu keittiömme parhaita herkkuja.

Lisätietoja Horeca-tuotteistamme:
Maininki Mettälä
myyntipäällikkö, Horeca-tuotteet
+358 40 197 4840
maininki.mettala@kalatalo.com

Yhteistyö tuotemerkkien kanssa ja private label -tuotteet

Omien tuotemerkkiemme lisäksi tarjoamme räätälöityjä palveluita tuotekehitykseen ja ruoanvalmistukseen: Kalatalo on strateginen kumppani reseptiikan hiomisesta valmiiseen pakkaukseen asti. Tuotemerkkien kumppanina toimiessamme voimme hyödyntää asiakkaan valmista reseptiikkaa sekä ruokatietoutta uuden konseptin kehittelyssä ja lanseerauksessa. Huippukokkiemme kanssa onnistuu myös erilaisten projektien toteutus vaikkapa vain ideasta lopputuotteeksi saakka.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista:
Maininki Mettälä
myyntipäällikkö, Horeca-tuotteet
+358 40 197 4840
maininki.mettala@kalatalo.com

682A1525 (1)reseptiikka