Kalatalo tuo markkinoille Suomen ensimmäisen villikalavalmisruokasarjan

Helsingin Kalatalo Oy tuo 31.1.2018 alkaen markkinoille Kalatalo-valmisruokasarjan. Sarjan kaksi ensimmäistä ateriaa ovat

Villikalapihvi ja muusi 350 g sekä Rantakalapyörykät ja muusi 350 g.

Ruoat ovat mikrovalmiita ja niiden valmistuksessa on käytetty suomalaista villikalaa sekä juureksia ja Arlan suomalaista kermaa, voita ja maitoa. Tuotteita voi ostaa Suomen kaikista Prismoista, hyvin varustetuista S-marketeista, Alepoista, Sale-myymälöistä ja K-kaupoista kautta maan.

Herkullista lisämakua annoksiin tuovat Kalatalon keittiömestari Jari Pimiän suunnittelemat kermaiset kastikkeet.  Kalatalo-ateriat valmistetaan Helsingin Kalatalo Oy:n huippu-modernissa, lähes 5000 neliömetrin FSSC 22000 -sertifioidussa elintarviketehtaassa Keravalla. Kalatalo-sarjalle onkin myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-tunnus.

– Kalatalo-valmisruokasarja on arkiruokaa parhaimmillaan. Tuotteet on suunniteltu suomalaisen suuhun sopiviksi, herkullisiksi lounaiksi tai iltaruoiksi, ja ne sopivat meille kaikille vauvasta vaariin. Haluamme, että jokaisella suomalaisella olisi mahdollisuus nauttia kotimaisesta villikalasta vuoden kaikkina päivänä. Ravitsemussuositusten mukaan kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa.

Nyt kalansyöntisuositusten noudattaminen on helpompaa kuin koskaan: poista vain Kalatalo-valmisruoan pakkauksen kalvo, lämmitä ateria mikrossa ja nauti, kommentoi Helsingin Kalatalo Oy:n toimitusjohtaja Janne Rantanen.

Kalatalo-valmisruokien syöminen on myös ympäristöteko, koska Kalatalon pihveissä ja pyöryköissä käytetään Suomen vesistöistä pääosin hoitokalastuksessa pyydettyä särkikalaa. Syömällä kotimaisia särkikaloja kuluttaja tekee samalla ruokavaliostaan monipuolisemman ja pienentää vesistöjemme ravinnekuormitusta.

Lisätietoja

Janne Rantanen, Toimitusjohtaja, Helsingin Kalatalo Oy, 0400 833 937, janne.rantanen@kalatalo.com

Petri Hautala, Myyntijohtaja, Helsingin Kalatalo Oy, 050 356 8128, petri.hautala@kalatalo.com

Toni Oksman, Myyntipäällikkö, Arla Suomi Oy, 050 452 1097, toni.oksman@arlafoods.com

Helsingin Kalatalo Oy on innovatiivinen kala- ja ruoka-alan moniosaaja, jonka juuret ovat vuodessa 1926. Yhtiön tehdas Keravalla on yksi Suomen moderneimpia elintarvikelaitoksia ja sille onkin myönnetty FSSC 22000 -sertifiointi.

Arla Suomi Oy keskittyy maitopohjaisten ja niitä täydentävien samaa tuotantoteknologiaan sopivien elintarvikkeiden myyntiin, jakeluun ja jalostamiseen. Toimimme sertifioidun FSSC 22 000- tuoteturvallisuusstandardin ja ISO 14001- ympäristöstandardin vaatimusten mukaisesti.

Kuvia
Lataa aterioiden painokelpoiset kuvat tästä linkistä (.zip 5 Mb)

Villikalapihvi ja muusiRantakalapyörykät ja muusi