Kalatalon valmistama Vebab-lastu maistuu pizzassa Tampereen Särkänniemessä

Vegaaninen Vebab uutuuspizza Särkänniemen Huvipuistossa Tampereella

Särkänniemen huvipuiston Pizzeria Pelle tarjoilee kesällä herkullisen pizzabuffetin Näsijärven rantamaisemissa. Tämän kesän uutuuspizza on vegaaninen pizza. Täytteenä vegaanisessa pizzassa on kotimainen, vegaaninen kebablastu, eli Vebab-lastu.

”Valitsimme Vebabin, sillä Vebab näyttää ja maistuu hyvältä pizzassa. Lisäksi Vebabia on helppo käyttää, tuote on kotimainen ja valmis käytettäväksi pakasteena”, kertoo ravintolatoiminnan päällikkö Marjo Salonen Tampereen Särkänniemestä.

Vebab on valmistettu samassa FSSC 22000 -sertifioidussa elintarviketehtaassa Keravalla, missä valmistuvat myös suositut Jokaiselle-sarjan vegaaniset valmisruuat.

Vebabissa on käytetty vehnäproteiinia sekä kikhernejauhoa, mitkä tekevät vebabista varsin proteiinirikkaan herkun; 100 g vebabia sisältää 27 g proteiinia. Kesän aikana tätä uutuutta pääsee maistelemaan Pizzeria Pellessä. Syyskuun alusta Vebab-lastu tulee kuluttajien laajemmin saataville, sillä se lanseerataan kuluttajakokoisena uutuustuotteena Jokaiselle-sarjaan.

Lisätietoa https://sarkanniemi.fi/ravintolat/pizzeria-pelle/  ja http://www.grilled.fi/vebab.html

Palaa uutisiin tästä