Kalatalon tuotteet kuluttajille

Kalatalon omassa keittiössä syntyvät maukkaat valmisateriat, jotka tehdään alusta loppuun käsityönä keittiömestarimme Jari Pimiän resepteillä

Kaikkien tuotteidemme lähtökohtana ovat laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet. Valmisruokamme ovat helppoa ja hyvää, konstailematonta arkiruokaa. Ja mikä parasta, niitä voit popsia hyvällä omallatunnolla, sillä valmistuksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja ympäristön hyvinvointi on otettu huomioon kaikissa tuotantovaiheissa.

Kotimaiset Kalatalo-valmisateriat villikalasta

Villikalapihvi ja muusiOlemme tuoneet markkinoille valmisruokaperheen, jonka raaka-aineena on villikala. Mikrovalmiit Kalatalo-ateriat on suunniteltu suomalaisen suuhun sopiviksi, herkullisiksi lounaiksi tai iltaruoiksi. Tuoteperheestä löytyy uudet suosikkiruoat niin lapsille kuin aikuisille. Valmiit kala-ateriat tarjoavat helpon tavan monipuolistaa perheen ruokavaliota ja noudattaa ravitsemussuosituksia, joiden mukaan kalaruokaa pitäisi syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.

Kalatalo-tuoteperheeseen kuuluu myös muita kalaherkkuja kirjolohesta ja muikusta.
Tutustu tuotteisiin tästä

Vegaanista valmisruokaa ihan jokaiselle

Jokaiselle Panangcurry tofulla 300g Teimme suomalaisten suosikkivalmisruuat ensimmäisenä Suomessa kokonaan vegaanisiksi. Vastuullisuus on niissä valmiina: ne eivät sisällä lihaa tai mitään muita eläinperäisiä aineksia – eivät seepraakaan. Proteiinin lähteenä aterioissa ovat joko kotimainen härkäpapukotimainen tofu, GMO-vapaa soija, kikherne tai vehnäproteiini.
Lue lisää Jokaiselle-tuoteperheestä