Kalatalon tuotteet kuluttajille

Kalatalon omassa keittiössä syntyvät maukkaat valmisateriat, jotka tehdään alusta loppuun käsityönä keittiömestarimme Jari Pimiän resepteillä

Kaikkien tuotteidemme lähtökohtana ovat laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet. Valmisruokamme ovat helppoa ja hyvää, konstailematonta arkiruokaa. Ja mikä parasta, niitä voit popsia hyvällä omallatunnolla, sillä valmistuksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja ympäristön hyvinvointi on otettu huomioon kaikissa tuotantovaiheissa.

Kotimaiset Kalatalo-valmisateriat villi- ja muista kaloista

Olemme tuoneet markkinoille valmisruokaperheen, jonka yhtenä raaka-aineena on villikala. Kalatalo-tuoteperheeseen kuuluu myös muita kalaherkkuja, jotka on valmistettu esimerkiksi lohesta ja katkaravuista.

Mikrovalmiit Kalatalo-ateriat on suunniteltu suomalaisen suuhun sopiviksi, herkullisiksi lounaiksi tai iltaruoiksi. Tuoteperheestä löytyy uudet suosikkiruoat niin lapsille kuin aikuisille. Valmiit kala-ateriat tarjoavat helpon tavan monipuolistaa perheen ruokavaliota ja noudattaa ravitsemussuosituksia, joiden mukaan kalaruokaa pitäisi syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.

Tutustu tuotteisiin tästä

Kalatalo Silakkapihvit – osta lähikauppasi kalatiskistä!

Lähikauppasi kalatiskistä löydät Kalatalon paistetut silakkapihvit, joista valmistat helpon ja herkullisen aterian. Kokeile ja ihastu!

Lue lisää täältä

Herkulliset salaatit: Kylmäsavulohiherkku ja Katkarapuherkku

Kalatalon tuotevalikoimiin kuuluu myös kaksi maistuvaa majoneesipohjaista salaattia, Kylmäsavulohiherkku ja Katkarapuherkku. Niitä on helppo käyttää vaikka kala-aterian lisukkeena, uuniperunan ja leivän päällä tai noutopöydän herkkupalana.

Lisätietoa kalasalaateista löydät täältä

Vegaanista valmisruokaa ihan jokaiselle

Jokaiselle Panangcurry tofulla 300g Teimme suomalaisten suosikkivalmisruuat ensimmäisenä Suomessa kokonaan vegaanisiksi. Vastuullisuus on niissä valmiina: ne eivät sisällä lihaa tai mitään muita eläinperäisiä aineksia – eivät seepraakaan. Proteiinin lähteenä aterioissa ovat joko kotimainen härkäpapukotimainen tofu, GMO-vapaa soija, kikherne tai vehnäproteiini.

Lue lisää Jokaiselle-tuoteperheestä