Stadin Kala Oy:n ja Helsingin Kalatalo Oy:n fuusio viety päätökseen

Stadin Kala sulautui Helsingin Kalataloon

Helsingin Kalatalo Oy osti kala-alan pioneeriyritys Stadin Kala Oy:n koko osakekannan vuonna 2015 ja Stadin Kala Oy:n fuusio Helsingin Kalatalo Oy:ön on nyt viety myös juridisesti päätökseen. Stadin Kala Oy jatkaa toimintaansa Keravalla sijaitsevassa Kiinteistö Oy Kalatalossa. Fuusion kautta syntynyt Helsingin Kalatalo Oy on suurempi toimija nopeasti kehittyvällä elintarvikesektorilla, ja yhdistyminen mahdollistaa uudelle kokonaisuudelle mm. tehokkaamman raaka-ainehankinnan ja logistiikan kasvaneitten volyymien kautta.

Muutos ei edellytä asiakkaan sopimusten uudistamista tai päivittämistä. Mikäli teillä on kysyttävää liittyen sopimukseenne, pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhteyshenkilöönne tai toimitusjohtaja Janne Rantaseen, puh. 0400 833 937.

Palveluissa ja tuotannossa ei muutoksia

Stadin Kalan palvelut ja tuotanto pysyvät ennallaan omana liiketoimintonaan, joka toimittaa jatkossakin nykyisten HORECA-sektorin asiakkaidensa tarvitsemat kala-alan tuotteet ja palvelut. Sulautuminen Helsingin Kalataloon mahdollistaa asiakkaille laajempien tuote- ja palvelukokonaisuuksien tilaamisen yhden asiakasrajapinnan kautta. Myös Stadin Kalan brändi ja ilme säilyvät ennallaan.

Stadin Kala Oy:n yhteystiedot muuttuvat 1.1.2017 alkaen

Laskutuksen yhteystiedot ovat 1.1.2017 alkaen

Pankkitilit muuttuvat ja laskuissamme on 1.1.2017 uudet tilitiedot.

Lisätietoja antaa:

Helsingin Kalatalo Oy / Stadin Kala Oy

Janne Rantanen, toimitusjohtaja

puh: 0400 833 937

 

Vanhemmat uutiset:

20.12.2016: Jokaiselle-vegaaniselle valmisruokasarjalle myönnetty avainlippu

25.10.2016: Jokaiselle – uusi kotimainen vegaaninen valmisruokasarja

20.9.2016: Helsingin Kalatalo räätälöi Lahden Aterialle paikallista Vesijärven kalaa hyödyntävän villikalapihvin