4960m2

täyttä tekemistä

Tietoa Kalatalosta

Helsingin Kalatalo Oy on innovatiivinen kala- ja ruoka-alan moniosaaja, jonka juuret ovat vuodessa 1926. Yhtiön tehdas Keravalla on yksi Suomen moderneimpia elintarvikelaitoksia ja sille onkin myönnetty FSSC 22000 -sertifiointi ja v. 2018 Keravan kaupungin ympäristöpalkinto. Valmistamme tuotteita Kalatalo- ja Jokaiselle-tuotemerkeillä. Tuotteitamme myydään hyvinvarustetuissa kaupoissa kautta maan.

Tapamme toimia

Kaikki tuotteemme valmistamme omissa tiloissamme Keravalla. Teetämme tuotteistamme säännöllisesti laboratoriotestauksia ja tiukka omavalvonta on osa arkipäiväistä toimintaa. Keskeinen sijaintimme takaa tuotteille ja raaka-aineille tehokkaan kuljetuksen sekä jakelun, sekä takaa että tuotteemme ovat aina loppuasiakkaalla tuoreina ja nopeasti toimitettuina.

Tuotantotilat ja sijainti

2012 Keravalle valmistuneet tuotanto- ja kylmäsäilytystilamme edustavat viimeisintä tekniikkaa ja Kalatalo täyttääkin tiukimmatkin elintarviketeollisuuden asettamat säädökset.

Logistiikkaosaamisemme, huppumodernit tilat sekä vankan ammattitaidon omaava henkilöstö takaavat katkeamattoman kylmäketjun lisäksi aina laadukkaat tuotteet.

682A1967682A1490682A1895682A2038

Kestävä kehitys

Modernit tilat ja nykyaikaiset tuotannon käyttökoneet mahdollistavat energian tehokkaan ja ekologisen käytön.

Tuotantomme paistolinjat, uunit ja padat toimivat pääasiassa höyryllä. Myös jäähdytyksestä saatava lauhdeilma kerätään talteen ja hyödynnetään. Joten pääasiassa tuotantomme käyttämästä energiasta liki kaikki on uusiutuvista energialähteistä.

hoyry

Kierrätys ja ympäristövastuu – keskeinen menestyvien yrityksien elementti

Syntyvä pakkausjäte hyödynnetään täydellisesti, kerätty pakkausmateriaali kerätään siten että siitä voidaan valmistaa uusia tuotteita.

25kmy

Keräyspaperista ja pahvista saadaan uutta paperia ja pakkauksia nopeammin ja pienemmällä energialla, kuin kaadetusta puusta.

pakkausjate

Biojätteestä taas tuotetaan sähköä, lämpöä sekä polttoainetta.
Kaikki talossamme syntyvä jäte saa uuden elämän joko täysin uusina tuotteina tai energiana.

rehu