Kalankäsittely ja jalostaminen

Tuoreus ja ensiluokkaiset raaka-aineet ovat toimintamme ydin

Pyrkimyksenä on käyttää kotimaista kalaa aina kun se on mahdollista. Lisäksi käytämme Norjan lohta, joka luonnonvaraisena kasvaneena on sekä laadukasta että hyväksi terveydelle. Kaikki toimittajamme ovat tarkoin valikoituja, vastuullisia kalankasvattajia. Kalatalossa valmistuu myös Luomu-tuotteita.

Me Kalatalossa kunnioitamme raaka-ainetta ja leikkaamme kaiken kalan käsityönä.

Jokainen käsittelemämme kala on myös jäljitettävissä pyyntipaikkaansa asti. Haluamme omalta osaltamme edistää kalan osuutta osana ihmisen terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

682A1578

Paras laatu syntyy käsityönä

Tuoreet kalat käsittelemme välittömästi, kun ne saapuvat Keravalle. Perinteiset käsinleikkuumenetelmät takaavat korkeimman mahdollisen laadun sekä pienentävät sekä asiakkaan että loppuasiakkkaan hävikkiä.

Kalansavustuksen perinteemme ulottuvat vuoteen 1926 kun Feodor Dernjatin toi Viipurissa saamansa kalansavustusoppinsa Helsinkiin.

682A2008

Asiakkaiden toiveet huomioiden
– sitä saa mitä tilaa

Leikkuun jälkeen kalaa graavataan, savustetaan, loimutetaan sekä paistetaan. Kaikki jalostustyö toteutetaan huippumoderneilla laitteilla, vankan ammattitaidon säestyksellä.

Ammattilaisemme toimittavat myös vaativimmatkin erikoistuotteet asianmukaisissa elintarvikehyväksytyissä pakkauksissa valmiina asiakkaalle.

Haluamme tarjota parasta asiakkaillemme ja meiltä todella saa mitä tilaa.

682A7608682A7444